Hoger in Google met Ids internet uit Leeuwarden


Google is een zoekmachine die websites weergeeft aan de hand van een zoekopdracht die wordt ingeven in de zoekbalk van Google. Hoger in Google met je website, dat is zeker niet onbelangrijk, je website moet worden gevonden, daar heb je hem voor toch?

Google is niet meer weg te denken in ons dagelijks leven. Als we iets zoeken doen we het op Google. Vandaar ook dat je moet “opvallen” bij Google, zodat jouw website door Google wordt weergegeven na een zoekopdracht.

Wanneer wordt je website opgemerkt door Google? Wanneer toont Google jouw website als iemand op zoek gaat naar een product of dienst die jij levert. Wees uniek en jezelf. We geven onze werkwijze niet helemaal bloot, maar wel in grote lijnen wat we voor je gaan doen. Er zijn verschillende manieren om hoger in Google te komen, er is niet een gewoon protocol voor dat je iets moet doen en voillá, nee zo makkelijk is het nu ook weer niet.

Samen met jou zorg we voor de juiste unieke content. Zoekwoorden en zinnen op je website waarop je gevonden wilt worden. En met unieke content bedoelen we eigen teksten, niet teksten kopieëren en plakken van andere websites dat ziet Google echt wel en daar wordt ie niet blij van. Tevens geven we elke pagina een eigen koptekst, slug en metatags mee.

We doen onderzoek bij je concurrenten die (wel) gevonden worden op Google en bekijken op welke manier dit gebeurd.

Linkbuilding, niet onbelangrijk. Google ziet websites pas als er door andere websites naar verwezen wordt. Dus linkjes van je (nieuwe) website wegzetten op internet. Dat kan al snel via bijvoorbeeld Facebook , Instagram, LinkedIn, of op andere websites en zeker op …

Google My business. Deze moet zeker aangemaakt en ingericht worden mocht je dat nog niet hebben gedaan. Hier kun je op Google heel veel mee.

We zorgen er ervoor dat je website geschikt is voor smartphone of tablet , dit wordt door Google heel erg beloond en we zorgen er voor dat er niet te veel zware bestanden op je website staan, dit gaat namelijk ten koste van de laadtijd, plus afbeeldingen worden hernoemd

We blijven je website elke keer van content voorzien, zodat Google je pagina elke keer weer crawlt als de spider bot langskomt en tenslotte…

Testen, testen, testen en nog eens testen

Veel dingen kun je wel zelf, vandaar dat we je hier ook wat tips geven.
Kom je er niet uit of heb je totaal geen tijd, we staan voor je klaar.