Hoger in google komen?

Website Optimaliseren


Wat is SEO

SEO betekent: Search Engine Optimisation. Het komt er op neer dat je je website geschikt maakt en houdt, voor zoekmachines als Google.

Het aanbod van websites op het internet wordt steeds groter. Het wordt dringen op internet. Hierdoor wordt het steeds belangrijker dat Google je website weet te vinden en deze goed in haar zoekresultaten gaat weergeven.

Waarom SEO

Om ervoor te zorgen dat je website goed door Google wordt geïndexeerd of beter gezegd, wordt gevonden. Zodat je sneller via Google gevonden wordt.

Nadat je website online is, zal deze door Google goed gevonden moeten worden. Dit noemen we indexeren. Zo komt je website door het woud van vele websites (waaronder die van je concurrenten) bovenaan.

SEO TIPS

Er is niet één gouden regel om je website hoger in Google te krijgen, dit hangt af van het samenbrengen van diverse kleine factoren op je website.

Maar content is nog steeds King, dus web teksten en de opbouw hiervan bijven nog steeds erg belangrijk. Heb je Facebook of Instagram, deel dan zo nu en dan ook berichten met een link naar je website hierop.

Wil je tips om de optimalisatie van je website zelf te doen? Die vind je hier.

Hulp nodig?

Spiders, crawlers, H1 en H2, titles, page speed, google bots, metatags, responsive design, content.

Het valt ook niet mee om het goed te doen. Vandaar dat wij er zijn om je te helpen om je website hoger in Google te brengen. Onze specialisten zorgen voor het gewenste resultaat.

Wil je ook hoger in Google?

Meer informatie over dit onderwerp?