Het melden waard 26 juli 2021

Wil je hoger in Google met je website?


Dat is geen overbodige luxe als je in het bezit bent van een website. Je website moet gevonden worden toch? Daar heb je per slot van rekening toch een website voor. Google is niet meer weg te denken in ons dagelijks leven. Als we iets zoeken doen we het op Google. Vandaar ook dat je moet “opvallen” bij Google, zodat jouw website door Google wordt weergegeven na een zoekopdracht.

Wanneer wordt je website opgemerkt door Google? Wanneer toont Google jouw website als iemand op zoek gaat naar een product of dienst die jij levert. Wees uniek en jezelf. We geven onze werkwijze niet helemaal bloot, maar wel in grote lijnen wat we voor je gaan doen. Er zijn verschillende manieren om hoger in Google te komen, er is niet een gewoon protocol voor dat je iets moet doen en voillá, nee zo makkelijk is het nu ook weer niet.

Content op je website

Samen met jou zorgen we voor de juiste unieke content. Zoekwoorden en zinnen op je website waarop je gevonden wilt worden. En met unieke content bedoelen we eige teksten, niet teksten kopieëren en plakken van andere websites dat ziet Google echt wel en daar wordt ie niet blij van. Tevens geven we elke pagina een eigen koptekst, slug en metatags mee.

We doen onderzoek bij je concurrenten die (wel) gevonden worden op Google en bekijken op welke manier dit gebeurt.

Linkbuilding

Niet onbelangrijk. Google ziet websites pas als er door andere websites naar verwezen wordt. Dus linkjes van je (nieuwe) website wegzetten op internet. Dat kan al snel via bijvoorbeeld Facebook, Instagram, LinkedIn, of op andere websites en zeker op …

Google My Business

Deze moet zeker aangemaakt en ingericht worden mocht je dat nog niet hebben gedaan. Hier kun je op Google heel veel mee.

Responsive

We zorgen er ervoor dat je website geschikt is voor smartphone of tablet, dit wordt door Google heel erg gewaardeerd. We zorgen ervoor dat er niet te veel zware bestanden op je website staan, dit gaat namelijk ten koste van de laadtijd, plus afbeeldingen worden hernoemd

Veel dingen kun je wel zelf, vandaar dat we je hier ook wat tips geven.
Kom je er niet uit of heb je totaal geen tijd, we staan voor je klaar.