Voordelig een website laten maken


Een voordelige website laten maken die ook al voor je is uitgedacht.

Een website die voor jou al op maat is gemaakt, hoe mooi klinkt dat? Leuk hé, dat hebben we al voor je gerealiseerd. Ben jij van plan om binnenkort een website te laten maken, dan weet je nu al dat daar best wel wat bij komt kijken. Wat wil ik uitstralen, hoe komt alles eruit te zien, wat komt waar te staan, waar zet ik mijn nieuws of projecten neer, wat wil ik vertellen, en ….wat kost dat allemaal wel niet, een website laten maken?

Niet te gek..

Uit ervaring weten we dat niet iedereen een hele uitgebreide website hoeft, maar wel behoefte heeft om  informatie te delen en te laten zien wie je bent, wat je doet en wat je zoal gedaan hebt. Met andere woorden, het hoeft niet te gek!

Daarom hebben wij een drietal basisversies gemaakt. Deze basisversies worden volledig in je eigen look and feel, voor jou “op maat” omgebouwd. De basis staat vast en al voor je klaar, de inhoud is volledig variabel en door jou in te vullen.

Samen gaan we je website bouwen

Je website maken we samen. We bepalen samen de onderwerpen, jij weet wie je bent en waar je voor staat, dat plaatsen we op je website, net als een paar leuke eigen mooie foto’s, je logo en kleurstelling voeren we door. Dan zijn we al een heel eind op weg. En wil je de website op den duur uitbreiden, dan kan dat heel simpel middels onze modules.

Een aantal voordelen op een rijtje

  • Geschikt voor mobiel
  • Google Maps
  • Aanpassen standaard inlog
  • Telefonische helpdesk
  • Simpel uit te breiden en aan te passen
  • Twee extra geoptimaliseerde SEO pagina’s

Dus wil je binnenkort een nieuwe, voordelige website laten maken, bekijk dan ook eens de mogelijkheden die IDS internet je biedt. Enne ..als je het nog niet wist, misschien kunnen we je huidige website wel recyclen? We planten sowieso een boom voor je als we voor je aan de slag mogen. Lijkt het je wat, dan kun je hieronder

Toch liever een website volledig op maat en onder de aandacht van Google komen ?

Vanaf €1900,-

Website op maat

Samen maken we een super vette website. Met een design waar je je vingers bij aflikt.

Vanaf €2200,-

Webshop op maat

Verkoop succesvol je producten online. Een webshop volledig op maat met alle nodige functies.

€250,- per maand

Google Boost

Meer gerichte bezoekers en potentiële klanten naar je website. Kom hoger in de zoekresultaten van Google. 

Chat openen
Hallo,
Waar kan ik je mee helpen?