Nieuwe website nodig?

Laat je WordPress website in Leeuwarden maken!


Je wilt een website of webshop laten maken door een professionele WordPress websitebouwer? Kom naar Leeuwarden en ga voor een echte Ids.

Dat heeft zo zijn voordelen. Wij maken namelijk alles op maat, geschikt voor Google en uiteraard responsive. Dat betekent dat hij goed wordt weergegeven op smartphones en tablets.

Het responsive zijn heeft vele voordelen voor je websitebezoeker, maar ook voor je indexering in de zoekresultaten van Google. Google beloont je website als je website echt goed op een smartphone en tablet wordt weergegeven.

Wist je dat zo’n 80% van de mensen websites tegenwoordig alleen nog maar via hun telefoon bekijken. Stel dat je website niet geschikt is voor smartphones dan haken deze mensen snel af. Daar is nog veel winst te behalen dan.

We kunnen veel vertellen, maar laten het ook graag zien. Dit zijn een aantal van onze projecten. Wil jij ook een echte Ids?

Oriëntatie

Wat is je idee, wat en wie wil je bereiken, wat is belangrijk en hoe gaat je websitebezoeker kijken.

Design

Niet zomaar een design, maar een speciaal voor jou. Geen template, maar volledig op maat gemaakt.

Start Bouw

Het design is klaar, we gaan bouwen. Een overzicht van wat we reeds gerealiseerd hebben.

Responsive

Elke website wordt responsive gemaakt. Dat houdt in dat jouw online visitekaartje ook geschikt is voor smartphone en tablet

Zelf beheren

Teksten toevoegen of aanpassen. Afbeeldingen uploaden of de volgorde veranderen?Je kunt het zelf.

Betaalbaar

Een nieuwe website veel te duur? IDS maakt alles voor betaalbare prijzen. Test ons maar!

Nieuwe website nodig?

Wij maken de perfecte website voor jou

Elke website of webshop maken wij op maat voor jou, wordt geheel responsive opgeleverd, melden we (opnieuw) aan bij Google en verzorgen we de eerste zoekmachine optimalisatie, zodat ook voor Google direct een goede start gemaakt wordt. Dit kun je op zich ook zelf, vandaar dat we je hier wat tips geven.