Hoe gaan wij te werk?

Onze werkwijze


Jij krijgt een top website en dat gaan we samen realiseren. Hoe?

Brainstormen

Wat is het idee, wie worden je bezoekers en hoe gaan we die informeren. Wat wordt de tone of voice, welke functies gaan we inzetten, call to action of niet en wat wordt de infrastructuur van de website.

Schets

Nu we weten wat we willen, maken we een functionele schets van de website. De infrastructuur en menu items. Vanuit de schets en de briefing gaan we over naar het eerste ontwerp.

Ontwerp

De schets wordt visueel gemaakt. In photoshop realiseren we het eerste ontwerp, waarin de idee├źn, teksten, foto’s en functies samen komen tot een geheel ontwerp.

Bouwen

Het ontwerp was een Wauw! We gaan starten met bouwen. Het ontwerp wordt een website. We bouwen op een testdomein zodat je online de voortgang kunt volgen.

Teksten

Testen, testen en nog eens testen. Staat alles goed, werkt alles en hoe ziet de mobiele versie eruit. Linkt alles goed door, de interne en externe links. Wat is de snelheid? Alles getest? We gaan online.

Online

Je prachtige website is online en gaat voor je werken. De vlag kan uit. Deel je website zoveel mogelijk onder je volgers, vrienden en contacten. Gefeliciteerd, kom we gaan een boom planten.

Onze service gaat vanaf nu in, want ook na live gang blijven we voor je rennen.