Veilige, betrouwbare en snelle hosting

De eerste stap in online succes


Hosting van je website wordt vaak ondergewaardeerd, terwijl dit een erg belangrijk onderdeel is van het goed functioneren en de snelheid van je website. Veilige en snelle hosting worden door je website bezoekers en door Google erg gewaardeerd.

Websites worden pas toegankelijk op internet als ze ergens zijn opgeslagen. Dit gebeurt veelal op een server van een hierin gespecialiseerd bedrijf dat webruimte aanbiedt. Wij hebben bij onze hosting partner full managed servers staan. Versie PHP 8.0 met DDOS protection. Deze wordt 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar gemonitord en is supersnel, dat merk je als je je website via ons laat hosten.

Veiligheid

Veilig op internet. Een veilige website met een veilige https verbinding.

Backups

Van al onze servers wordt elke dag een volledige back-up gemaakt.

Monitoring

Volledig monitoring van je website. 24 uur per dag, 7 dagen in de week

Een mooie en goede website is zeker belangrijk, maar goede, snelle en veilige hosting is minstens zo belangrijk.

Elke dag laten we een back-up van je website maken en zorgen we ervoor dat je website op een veilige en snelle HTTPS verbinding draait. Je kunt ons altijd bellen mocht er wat zijn als je je website door ons laat hosten. Wil je dat wij je website gaan hosten op een supersnelle en veilige server? Laat het ons maar weten, wij regelen alles van A tot Z met je huidige provider.

Chat openen
Hallo,
Waar kan ik je mee helpen?