Direct antwoord op jouw vraag

Veelgestelde vragen


Heb je vragen over onze diensten, over ons of over iets anders? Vind hieronder een aantal veelgestelde vragen. Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem dan contact op met ons voor het antwoord op jouw vraag!

Wanneer kies je voor een basis website en wanneer voor een website op maat?

Een basis website is een voordelig alternatief voor een website op maat. Wij hebben de vormgeving en opbouw al voor je bedacht. De gehele opzet staat vast. De website is zo ingericht dat we middels jouw eigen foto’s, menu items, kleurstelling en jouw huisstijl je website niet meer opnieuw hoeven te bouwen en te bedenken, want dit staat al vast. Je website is middels modules verder uit te breiden.

Een website op maat wordt ook echt op maat gebouwd. We beginnen samen met een brainstormsessie om te kijken wat je wilt, en wat bij je past. Logo links, rechts of in het midden. Wel of geen slider, je eigen lettertype. Nieuwsblokken, een call to action daar waar jij wilt, social media mogelijkheden? We gaan samen een brainstormsessie doen om voor jou een unieke en volledig op maat gebouwde website te realiseren die volledig aan jouw eisen voldoet. Bekijk het stappenplan maar eens.

Welke website past bij mij?

Elke website is net als elk bedrijf of organisatie anders. De vraag die je als eerste jezelf kunt stellen is wat wil ik met mijn website? Wil ik informatie geven, wil ik mensen triggeren om tot actie over te gaan, een combinatie van beide. Je kunt bij onze voorbeelden van onze basis websites al snel zien wat bij je past. Een basis website kunnen we snel voor je realiseren, maar bedenk wel dat de structuur vast staat. Daarentegen is op maat gemaakt ook echt op maat gemaakt

Wat is het verschil tussen Google boost en website optimalisatie ?

Een Google boost is dat we eenmalig alles uit de kast halen om je website snel onder de aandacht te brengen bij Google, zodat Google je website beter ziet.

Website optimalisatie is dat we continu een aantal uren per maand je website blijven verbeteren en testen om tot het beste resultaat te komen. De Google boost is hier een onderdeel van, maar na de Google boost gaan we verder en blijven we je website testen, verbeteren en optimaliseren voor Google.

Ik heb bepaalde wensen die niet tussen de modules staan.

We hebben vele modules om je website uit te breiden. Het komt wel vaker voor dat er specifieke wensen zijn die wij standaard niet aanbieden, maar dat maakt niet uit. Geef je specifieke wens(en) aan ons door en wij gaan kijken of we dat voor jou kunnen realiseren.

Kun je een basis website ook uitbreiden?

Ja ook een basis website kun je prima uitbreiden, hiervoor zijn diverse opties. Echter bij een basis website behoort niet alles tot de mogelijkheden, bij een website op maat wel. Scroll maar eens door onze aanvullende modules.

Wij hebben nog geen foto’s kunnen jullie dat regelen ?

Wij hebben goed contact met verschillende fotografen die de kwaliteit kunnen leveren die wij voor jouw website graag zien.

Chat openen
Hallo,
Waar kan ik je mee helpen?