Waarom IDS Internet

Website laten maken door IDS Internet


Sta je op het punt om een website te laten maken?

Informeer dan ook een bij ons, IDS internet. Wij maken vet mooie websites die goed worden gevonden door Google en die uitermate goed geschikt zijn voor smartphones en tablets. Voor elke portemonnee hebben wij een mogelijkheid. Wij maken websites volledig op maat, maar hebben zelf ook ook een aantal basis websites ontwikkeld. Voordelig en snel klaar.

Je kunt bij ons altijd terecht

We doen zoveel meer voor onze klanten dan alleen maar websites en webshops maken. Wij zijn je online partner. Je kunt bij ons ook terecht als je je website hoger in Google wilt brengen of het aanmaken van je Google My Business, het verzorgen van je veiligheidsupdates, je domeinnaam het SSL certificaat, je mail.

Jouw Online partner

Na live gang van je website kun je rekenen op een knal service! We zijn altijd telefonisch bereikbaar en na kantoortijden, als het echt niet kan wachten tot de volgende werkdag kun je gebruik maken van onze whatsApp service. We verzorgen de hosting van je website, je krijgt uitleg hoe je de website zelf kunt beheren en je krijgt toegang tot onze online handleiding zodat je altijd je website kunt aanpassen wanneer het jou uit komt.

Waarom nog meer IDS internet?

Als je een nieuwe website bij ons laat maken, kun je je huidige bij ons “inruilen”, die recyclen wij dan voor je. Hier krijg je ook echt geld voor terug. Naast het recyclen van je website planten wij ook direct een boom voor je in het Leeuwarder Bos. Wij van IDS willen graag energiebewust ondernemen.

Wie kozen er al voor IDS Internet?

Wij maken websites voor klanten door heel Noord-Nederland. We zitten niet in een bepaalde branche of regio. Onze klantenkring is net als onze eigen interesses heel divers en breed. We hebben een scala van prachtige opdrachtgevers, wij noemen dit onze ambassadeurs.

Dus mocht je binnenkort een website willen laten maken, dan worden wij graag je online partner.

Chat openen
Hallo,
Waar kan ik je mee helpen?