Wij betalen het statiegeld voor je huidige website

Recycle je websiteAls je een website laat maken dan komt daar nogal wat bij kijken. Er wordt van jou ook wat verwacht. Teksten, onderwerpen, goede foto’s, een bruikbaar logo, het gebruik van je huisstijl. Maar dat heb je ooit wel al eens moeten doen. Waarschijnlijk dat wij aardig wat van deze content kunnen recyclen

Als je bij ons een nieuwe website laat maken kun je je huidige website laten recyclen, deze is veelal best nog wel wat waard. Originele en eigen content, teksten en foto’s die geschikt zijn voor het web. Dat wordt door Google beloond en geeft ons inspiratie, dus dat is wel wat waard. 

Een logo waar je wat mee kunt en de indexering die je hebt opgebouwd. Alles heeft een bepaalde waarde, het een meer dan het ander, maar in principe kan veel van je huidige website gerecycled worden. 

Nieuws delen wij via onze website en onze socials. Mogen wij hier melden dat wij trots zijn dat we jouw website hebben gemaakt, dan vinden wij dat ook wel wat waard. 

Dus voordat je een website bouwer kiest, om een nieuwe website te laten maken, laat ons ook eens een voorstel doen. Misschien kun je nog een leuk bedrag voor je huidige website ontvangen. Altijd de moeite waard toch? 

Ik heb interesse!

Wat is mijn website waard

Wist je overigens dat als je bij ons een website laat maken, wij ook nog eens een boom voor je planten in het Leeuwarder Bos.


Chat openen
Hallo,
Waar kan ik je mee helpen?