Website laten maken op Schiermonnikoog


Een website op maat laten maken op Schiermonnikoog, die door Google goed wordt gevonden, razendsnel en perfect voor smartphones is. Gebouwd met het CMS van WordPress, dan ben je bij ons aan het juiste adres, want dit is onze specialiteit.

Vanuit Leeuwarden maken wij mooie websites voor bedrijven en organisaties ook op Schiermonnikoog. Wij werken al voor een aantal bedrijven en organisaties op Schiermonnikoog. Dit doen we met een team van leuke designers, websitebouwers, fotografen, tekstschrijvers en diverse communicatiebureaus. Met liefde en passie voor ons vak, halen wij altijd een top resultaat.

Voor onder andere restaurant Wadanderz, het sportakkoord van de gemeente Schiermonnikoog, Wijn op het oog en Useilauntaxi, hebben wij al mooie website mogen maken. Wil je een referentie voor het laten maken van een website op Schiermonnikoog, neem dan gerust contact met hen op.

Vanaf €900,-

Basis website

Een professionele website die al voor je is uitgedacht met vele mogelijkheden. Snel en voordelig online.

Vanaf €1900,-

Website op maat

We maken samen met jou een super vette website. Met een design waar je je vingers bij aflikt.

Vanaf €2200,-

Webshop op maat

Verkoop succesvol je producten online. Een webshop volledig op maat met alle nodige functies.

Te druk of te weinig tijd?

Het kan zijn dat je door een drukke agenda te weinig tijd hebt om met dit alles bezig te zijn, wij kunnen je ook daarmee helpen. Bij ons kun je namelijk naast het op maat laten maken van een website, ook kiezen voor een ontwerp wat wij al voor je hebben bedacht. De basis staat, de inhoud is compleet variabel. Volledig in je eigen huisstijl, met je eigen content, realiseren we dit volledig in je eigen look and feel..Je kunt bij ons namelijk ook kiezen uit diverse professionele basis ontwerpen.

CMS van WordPress

Alles doen we met het zeer gebruiksvriendelijke CMS van WordPress, zodat je zelf eenvoudig alles kunt beheren. Over beheren van je website gesproken, dat is nu helemaal easy met onze online handleiding.

Bij ons slaag je altijd

Hoger in Google met je website op Schiermonnikoog?

Wij helpen jou en zorgen ervoor dat je website sneller door Google wordt gevonden.

Eenmalig €495,-

Goede start in Google

Laat Google weten dat je er bent. Je nieuwe website moet worden “gezien” door Google.

Vanaf €250,- per maand

Google Boost

Hoger in de zoekresultaten van Google. Breng meer gerichte bezoekers en potentiële klanten naar je website.

Eenmalig €200,-

Google My Business

Het optimaliseren van je Google Business. Tools die Google biedt om nog beter gevonden te worden.

Tenslotte nog even dit.

Hadden we al gemeld dat we je huidige website kunnen recyclen en je hier gewoon keiharde euro’s voor krijgt en dat we een boom voor je planten, mochten wij jou website maken. Dus als je een website wilt laten maken op Schiermonnikoog informeer dan zeker ook even bij ons.

Bij ons slaag je altijd!

Nieuws delen we via onze Facebook

Chat openen
Hallo,
Waar kan ik je mee helpen?