Gemeente Súdwest-Fryslân

Website laten maken Sneek


Een website laten maken voor jouw in Sneek? Een website die goed door Google goed wordt gevonden, super snel is, uitermate geschikt voor smartphones en gebouwd met het zeer gebruiksvriendelijke CMS van WordPress. Dan ben je bij ons aan het juiste adres, dit alles is namelijk onze specialiteit.

Websites in Sneek gemaakt.

Ook in Sneek hebben wij al vele mooi websites voor prachtige klanten mogen maken. Elke website wordt door ons speciaal op maat gemaakt. Een website met een strak en vet design speciaal op maat en heel eenvoudig zelf te beheren. We koppelen namelijk het zeer gebruiksvriendelijke CMS van WordPress aan je website. Wij gaan net zo lang door totdat jij tevreden bent.

Vanaf €900,-

Basis website

Een professionele website die al voor je is uitgedacht met vele mogelijkheden. Snel online.

Vanaf €1900,-

Website op maat

We maken samen met jou een super vette website. Met een design waar je je vingers bij aflikt.

Vanaf €2200,-

Webshop op maat

Verkoop succesvol je producten online. Een webshop volledig op maat met alle nodige functies.

Of je kiest een van onze basis designs.

Te druk of te weinig tijd dan nemen we zelfs alles uit handen. We hebben eigen basis ontwerpen gemaakt waaruit je kunt kiezen. Deze kunnen we heel voordelig en snel ombouwen volledig in je eigen huisstijl. Het ontwerp en de functionaliteit hebben we al voor je bedacht. Alles staat voor je klaar. De basis staat vast, de inhoud is volledig variabel. Ook hierbij koppelen we het zeer gebruiksvriendelijke CMS van WordPress aan je website, zodat je zelf eenvoudig alles kunt beheren. Tenslotte kun je ook nog gebruik maken, mocht het even niet lukken, van onze online handleiding.

Content op je website

Geen tijd voor foto’s dan regelen wij dat, geen inspiratie voor teksten, dan zorgen wij voor pakkende teksten. Wij werken samen met super leuke fotografen en talentvolle woordkunstenaars, die voor jou prachtige teksten kunnen verzorgen.

Hoger in Google met je website?

Eenmalig €495,-

Boost in Google

Je website direct een boost in een Google geven. Zo komt deze beter onder de aandacht van Google en je klanten.

Vanaf €250,- per maand

Website optimalisatie

Hoger in de zoekresultaten van Google. Breng meer gerichte bezoekers en potentiële klanten naar je website.

Eenmalig €200,-

Google My Business

Het optimaliseren van je Google Business. Tools die Google biedt om nog beter gevonden te worden.

Tenslotte nog even dit.

Hadden we al gemeld dat we je huidige website kunnen recyclen en je hier gewoon keiharde euro’s voor krijgt en dat we een boom voor je planten, mochten wij jou website maken. Oh ja en we kunnen hem ook nog hoger in Google voor je brengen. Dus als je een website wilt laten maken in Sneek, informeer dan zeker ook even bij ons.

Bij ons slaag je altijd!

Chat openen
Hallo,
Waar kan ik je mee helpen?