Provincie

Website laten maken Friesland


Een website op maat laten maken door een websitebouwer in Friesland. Wij maken unieke websites, waar Google en je websitebezoeker blij van worden. Een super mooi en strak design, super snel en uitermate geschikt voor smartphones. Op maat gebouwd gekoppeld met het CMS van WordPress, dat is onze specialiteit. Een website laten maken kan tegenwoordig bijna overal, maar wij maken een website die bij je past en die voor je werkt.

Websitebouwer in Friesland

Door heel Friesland hebben wij al vele mooie websites voor prachtige klanten mogen maken. Elke website wordt door ons speciaal op maat gemaakt. Een strak en vet design speciaal voor jou. Wij gaan net zo lang door totdat jij tevreden bent.

Je website bouwen we samen.

Te druk, te weinig tijd, te weinig inspiratie, dan kunnen we je zelfs alles uit handen nemen. Wij werken namelijk veel samen met leuke fotografen en geweldige tekstschrijvers.

Vanaf €900,-

Basis website

Een professionele website die al voor je is uitgedacht met vele mogelijkheden. Snel online.

Vanaf €1900,-

Website op maat

We maken samen met jou een super vette website. Met een design waar je je vingers bij aflikt.

Vanaf €2200,-

Webshop op maat

Verkoop succesvol je producten online. Een webshop volledig op maat met alle nodige functies.

Te weinig tijd? Kies dan voor één van onze basis ontwerpen.

Je kunt bij ons ook kiezen uit een van onze basis ontwerpen. Deze kunnen we heel snel en voordelig voor je ombouwen, volledig in je eigen huisstijl. Het ontwerp en de functionaliteit hebben we al voor je bedacht. De basis staat vast, de inhoud is volledig variabel. Ook hierbij koppelen we het zeer gebruiksvriendelijke CMS van WordPress aan je website, zodat je deze volledig zelf kunt beheren. Tenslotte kun je ook nog gebruik maken, mocht het even niet lukken, van onze online handleiding.

Voor het laten maken van een website slaag je bij ons altijd.

Hoger in Google met je website?

Je website moet gevonden worden op internet. Uiteindelijk heb je daar een website voor. Je website wordt bij ons technisch naar de wensen van Google gebouwd. Maar Google vindt niet automatisch zomaar je website, dat duurt vaak even, helemaal als het een nieuwe website met een compleet nieuwe domeinnaam is. Ook hiermee kunnen we je helpen, zodat Google je website sneller “ziet”.

Eenmalig €495,-

Goede start in Google

Laat Google weten dat je er bent. Je nieuwe website moet worden “gezien” door Google.

Vanaf €250,- per maand

Google Boost

Hoger in de zoekresultaten van Google. Breng meer gerichte bezoekers en potentiële klanten naar je website.

Eenmalig €200,-

Google My Business

Het optimaliseren van je Google Business. Tools die Google biedt om nog beter gevonden te worden.

Chat openen
Hallo,
Waar kan ik je mee helpen?