Hoe gaan wij te werk?

Websitebouwer in Leeuwarden


Dat is wat we zijn en wat we doen, websitebouwers van het eerste uur. Wij bouwen websites en webshops volledig op maat en doen dit vanuit Leeuwarden. Een website laten maken of laten bouwen kan bijna overal, maar niet overal krijg je het zelfde. Waarom zouden wij voor jullie als websitebouwer moeten kiezen? Deze vraag wordt ons uiteraard wel gesteld.

Websitebouwer in WordPress

We zijn goed in wat we doen, het bouwen van websites. Dit doen we transparant, helder, duidelijk en professioneel. Je website wordt volledig op maat en naar jouw wens gemaakt en we stoppen pas op het moment dat jij volledig tevreden bent. Wij zijn de specialist als het gaat om websites waar het CMS van WordPress aan is gekoppeld.

Jij krijgt een top website en dat gaan we samen realiseren. Hoe?

Brainstormen

Wat is het idee, wie worden je bezoekers en hoe gaan we die informeren. Wat wordt de tone of voice, welke functies gaan we inzetten, call to action of niet en wat wordt de infrastructuur van de website.

Schets

Nu we weten wat we willen, maken we een functionele schets van de website. De infrastructuur en menu items. Vanuit de schets en de briefing gaan we over naar het eerste ontwerp.

Ontwerp

De schets wordt visueel gemaakt. In photoshop realiseren we het eerste ontwerp, waarin de ideeën, teksten, foto’s en functies samen komen tot een geheel ontwerp.

Bouwen

Het ontwerp was een Wauw! We gaan starten met bouwen. Het ontwerp wordt een website. We bouwen op een testdomein zodat je online de voortgang kunt volgen.

Teksten

Testen, testen en nog eens testen. Staat alles goed, werkt alles en hoe ziet de mobiele versie eruit. Linkt alles goed door, de interne en externe links. Wat is de snelheid? Alles getest? We gaan online.

Online

Je prachtige website is online en gaat voor je werken. De vlag kan uit. Deel je website zoveel mogelijk onder je volgers, vrienden en contacten. Gefeliciteerd, kom we gaan een boom planten.

Een website laten bouwen kan bijna overal maar zodra je website online is dan begint het eigenlijk pas, dan moet je website voor je gaan werken en ook daar helpen we je bij. Door je website, als je dat zou willen, extra onder de aandacht te brengen van Google. Tenslotte onze service, die ontvang je al vanaf het moment als we gaan samenwerken, maar ook na live gang blijven we voor je rennen.

Chat openen
Hallo,
Waar kan ik je mee helpen?