Webdesign op maat

Webdesign Leeuwarden


Webdesign op maat 

Een goed en duidelijk webdesign. Het ontwerp van je website moet niet onderschat worden. Waar komen mensen op je website binnen en hoe komt dat er uit te zien. Wat wordt de “look and feel” en wat wordt de “tone of voice”. Belangrijke details om mee te nemen in je ontwerp voor je websitebezoeker, maar zeker ook als je in de toekomst met Google aan de slag gaat. 

De eerste indruk van je website

Een eerste indruk maak je maar één keer. Dat geldt zeker ook je website. Het aanbod van websites en online diensten is groot. We doen er tegenwoordig alles om websites op te vallen in Google, zodat deze gevonden wordt door Google. Dat je website gevonden wordt door Google in het woud van websites daarom ook erg belangrijk.

Een website die aansluit op de zoekopdracht is van wezenlijk belang, want als men niet vindt wat men zoekt, de website niet aanspreekt, of niet geschikt is voor mobiel, dan ben je de bezoeker (voor altijd) kwijt. De eerste indruk!

Eeuwig zonde voor alle moeite die er is gedaan om er voor te zorgen dat Google je website weet te vinden bij een ingegeven zoekopdracht. Heb je eindelijk je bezoeker, haakt deze af omdat de website hem of haar niet aanspreekt.Website op maat laten maken 

Vandaar dat wij altijd elk ontwerp op maat maken. Dit doen we aan de hand van een persoonlijk gesprek. Zodra wij weten wie je doelgroep is en hoe we deze willen bereiken, gaan we dit visueel inzichtelijk maken. Een goed webdesign is minsten zo belangrijk als goed gevonden worden in Google.

 

Toe aan echt iets nieuws, wij staan dagelijks voor je klaar. Je kunt hier direct een offerte aanvragen.

Chat openen
Hallo,
Waar kan ik je mee helpen?