Het melden waard 26 juli 2021

Een echte IDS


Wil jij een nieuwe website laten maken? Denk dan eens aan een echte IDS!

Een echte IDS, is niet zomaar een website, nee, daarmee doe je ons zeker tekort. Deze hangt in de cloud en begint altijd met een veilige https verbinding. Hij is online altijd zichtbaar en je kunt hem overal ter wereld bekijken. 


Een echte IDS is op maat gemaakt, speciaal voor jou. Hierbij hebben wij goed geluisterd naar je wensen en dit in beeld en techniek heeft vertaald in een website. Een website met een zeer gebruiksvriendelijk CMS, namelijk dat van WordPress.

Een echte IDS wordt gebouwd door echte WordPress liefhebbers, die verstand hebben van WordPress en die zich met dit open source als een vis in het water voelen. Een echte IDS is trouw aan zijn baasje als gebruiker. Hij laat zich goed leiden hij luistert goed naar wat zijn baasje wil en voert dit snel en gemakkelijk uit. Deze commando’s via het CMS van WordPress worden door hem eenvoudig en snel uitgevoerd.Een echte IDS wordt special voor jou op maat gemaakt, veelal met mooi groot beeldmateriaal wat direct laat zien waar jij met je website voor staat. 

Daarnaast doet het ook geweldig op smartphone en tablet 

Ook wordt hij door Google omarmd en en ook Google weet hem ook altijd goed te vinden. Ze zijn echte maatjes van elkaar. 
Een echte IDS verdient zichzelf terug en behoudt zijn waarde.

Een echte IDS wordt uiteraard met liefde verzorgt en onderhouden door onze mensen. 

Een echte IDS is bovendien ook nog eens betaalbaar.

Een echte IDS wil bijna iedereen wel. Vandaar dat we ervoor zorgen dat jouw website veilig op internet is zodat kwaadwillenden hem niet van je af kunnen pakken of in kunnen nemen.


Een echte IDS wordt Energie bewust gebouwd voor je. Je krijgt namelijk bij de aanschaf van een nieuwe website ook nog eens een eigen boom in het Leeuwarder Bos

Wil je meer echte IDS-en zien? Dat kan hier!
Wil je zelf een echte IDS? Dan kun je hier contact met de makers opnemen.

Chat openen
Hallo,
Waar kan ik je mee helpen?