Het melden waard 13 januari 2021

Goedenmiddag meneer…


Let op ze zijn er weer…..

“Je wordt gebeld en een vriendelijke persoon aan de andere kant van de lijn geeft aan dat jouw domeinnaam geclaimd wordt door iemand anders, in ieder geval jouw domeinnaam met de extensie .com. De persoon aan de andere kant van de lijn is zo vriendelijk om jou eerst te bellen, om jou toch de eerste kans te geven want je bezit ook al de .nl.

Dus precies hetzelfde domeinnaam als je nu hebt alleen dan de .com. In ons geval zou dat idsinternet.com zijn in plaats van idsinternet.nl

Oh ja en die persoon die hem wil claimen zit ook bij u in de regio, ik meende zelfs in de zelfde branche. wordt er gezegd. Oei …..je begint hem te knijpen je eigen regio en in de zelfde branche.

Nergens voor nodig. Dit zijn verkooptrucjes om een .com domeinnaam aan jouw te slijten. Je zit er veelal erg lang aan vast tegen een veel te hoog tarief voor een domeinnaam. Trap er niet in en als je toch een .com domeinnaam wil, kun je hier zelf naar op zoek gaan en als je die wilt bestellen kan het direct hoor.

De provider zegt echt niet, ho, halt, stop eh nee, even wachten we moeten eerst de persoon bellen die .nl extensie al heeft. Dus laat je niet afschrikken door dit soort praktijken, Stay Calm. Een gewaarschuwd mens telt voor twee!

Chat openen
Hallo,
Waar kan ik je mee helpen?