Het melden waard 1 november 2021

Hoger in de zoekresultaten van Google met je website


Dat is geen overbodige luxe als je in het bezit bent van een website. Je website moet in de zoekresultaten weergegeven worden en gevonden worden. Daar heb je per slot van rekening toch een website voor. Google is niet meer weg te denken in ons dagelijks leven. Als we iets zoeken doen we het op Google. Vandaar ook dat je moet “opvallen” bij Google, zodat jouw website door Google wordt weergegeven na een zoekopdracht.

Wij kunnen je helpen om in de zoekresultaten te verschijnen

Wanneer wordt je website opgemerkt door Google? Wanneer toont Google jouw website als iemand op zoek gaat naar een product of dienst die jij levert. Wees uniek en jezelf. We geven onze werkwijze niet helemaal bloot, maar wel in grote lijnen wat we voor je gaan doen. Er zijn verschillende manieren om hoger in Google te komen, er is geen standaard optimalisatie knop die je even aanzet en hup je staat boven aan in Google. Nee zo makkelijk is het niet, maar er zijn wel genoeg factoren waar je invloed op kunt hebben.

Weergave in zoekresultaten

Content op je website

Samen met jou zorgen we voor de juiste unieke content. Zoekwoorden en zinnen op je website waarop je gevonden wilt worden. Met unieke content bedoelen we eigen teksten, niet teksten kopieëren en plakken van andere websites, dat ziet Google echt wel en daar wordt ie niet blij van. Daarnaast geven we elke pagina een eigen koptekst, slug en metatags mee.

Linkbuilding

Niet onbelangrijk. Google ziet websites pas als er door andere websites naar verwezen wordt. Dus linkjes van je (nieuwe) website wegzetten op internet. Dat kan al snel via bijvoorbeeld Facebook, Instagram, LinkedIn, of op andere websites en zeker op …

Google My Business

Deze is zo ontzettend belangrijk. Als je je Google My Business goed inricht kun je er zoveel voordeel uit halen.

Hier kun je producten aanprijzen, linkjes naar je website plaatsen, berichten direct op Google posten en nog veel meer.

Wordt er via een mobiele telefoon een zoekopdracht gegeven, dan wordt je Google Business als eerste in de zoekresultaten weergegeven. Wel handig dat deze dan goed is ingericht.

Openingstijden direct in beeld, een directe link naar je website, de mogelijkheid om je direct te bellen. Alle redenen om deze goed in te richten en te claimen.

Responsive

We zorgen er ervoor dat je website geschikt is voor smartphone of tablet, dit wordt door Google heel erg gewaardeerd. We zorgen ervoor dat er niet te veel zware bestanden op je website staan, dit gaat namelijk ten koste van de laadtijd, plus afbeeldingen worden hernoemd

Veel dingen kun je zelf, maar lukt het niet, kom je er niet uit of heb je totaal geen tijd, we kunnen je helpen.

Chat openen
Hallo,
Waar kan ik je mee helpen?