Het melden waard 26 juli 2021

Wat is SEO?


SEO betekent: Search Engine Optimization. Dit houdt in dat je je website geschikt laat maken voor zoekmachines als Google en Bing.

Het aanbod van websites op het internet wordt steeds groter. Het wordt dringen op internet. Hierdoor wordt het steeds belangrijker dat zoekmachines je website weet te vinden en deze goed in haar zoekresultaten gaat weergeven.

Waarom SEO

Er zijn meer dan 200 aspecten die ervoor kunnen zorgen dat je website goed door zoekmachines wordt geïndexeerd of beter gezegd, wordt gevonden. Als zoekmachines je website goed weten te vinden en te crawlen zullen zij deze ook sneller in de zoekresultaten weergeven als er een gerelateerde zoekopdracht wordt gegeven Z

Nadat je website online is, zal deze door Google goed gevonden moeten worden. Dit noemen we indexeren. Zo komt je website door het woud van vele websites (waaronder die van je concurrenten) bovenaan.

SEO TIPS

Er is niet één gouden regel om je website hoger in Google te krijgen, dit hangt af van het samenbrengen van diverse kleine factoren op je website.

Maar content is nog steeds King, dus web teksten en de opbouw hiervan bijven nog steeds erg belangrijk. Heb je Facebook. LinkedIn of Instagram, deel dan zo nu en dan ook berichten met een link naar je website hierop. Plus ga intensief met je Google My Business aan de slag. Vindt Google ook leuk.

Hulp nodig?

Spiders, crawlers, H1 en H2, titles, page speed, google bots, metatags, responsive design, content.

Het valt ook niet mee om het goed te doen. Vandaar dat wij er zijn om je te helpen om je website hoger in Google te brengen. Onze specialisten zorgen voor het gewenste resultaat.

Wil je ook hoger in Google? Je kunt hiervoor bij ons direct een offerte aanvragen.

Website optimalisatie

Ja, ik wil het maximale eruit halen!

Adverteren op Google

Ja, ik wil adverteren!

Beter gevonden worden?

Zorg ervoor dat jouw website een online succes wordt!

Online marketing is onmisbaar voor ieder bedrijf. Om meer klanten te kunnen krijgen heb je bezoekers nodig die opzoek zijn naar jouw product of diensten.

Chat openen
Hallo,
Waar kan ik je mee helpen?